Riungan Control panghalang

Pondok Description:

1.Instruction Crowd control barrier are commonly used at many public events. security for special events, parades, festivals, concerts and sporting events.crowd control barrier is ideal where high quality, attractive and durable crowd control is required.  2.Specifications   Specifications Normal Size *Panel Size (mm) 914×2400, 1090×2000, 1090×2010, 940×2500 *Frame Tube (mm) 20, 25, 32, 40, 42 OD *Frame Tube Thickness (mm) 1.2, 1.5, 1.8, 2.0 *Vertical Tube (mm) 12, 14, 1...


  • FOB Harga: Numutkeun spésifikasi nu
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1.Instruction

    Riungan kontrol panghalang anu ilahar dipaké dina loba acara umum. kaamanan pikeun husus kajadian, parades, festival, konser na olahraga kontrol events.crowd panghalang téh idéal mana kualitasna alus, pikaresepeun jeung awét kontrol riungan anu diperlukeun. 

    2-1P5101HKJC

    2.Specifications
     
    Specifications Normal Size
    *Panel Size (mm) 914×2400, 1090×2000, 1090×2010, 940×2500
    *Frame Tube (mm) 20, 25, 32, 40, 42 OD
    *Frame Tube Thickness (mm) 1.2, 1.5, 1.8, 2.0
    *Vertical Tube (mm) 12, 14, 16, 20 OD
    *Vertical Tube Thickness (mm) 1.0, 1.2, 1.5
    *Tube Space (mm) 100, 120, 190, 200
    *Surface Treatment Hot dipped galvanized or Powder coated after welded
    *Feet:Flat feet, Bridge feet and Tube feet

    3.Application

    1) Kaamanan jeung Kasalametan

    2) Control Traffic & pedestrian

    3) Kajadian Husus

    4) konser

    5) stadion / Arenas / puseur Konvénsi

    6) Fairs / Carnivals / festival

    7) Parades / unjuk rasa

    kontrol panghalang 4.Crowd kalayan jenis sasak kaki

    1) kontrol riungan panghalang ku suku sasak-gaya, nya éta pangalusna jual riungan kontrol panghalang dina pasaran!
    2) desain jembatan-suku nyadiakeun stabilitas maksimum pikeun pawates, sahingga nyieun produk hiji pilihan idéal pikeun pamakéan dina jukut, lemes atawa surfaces henteu rata.
    3) Sasak Foot nyadiakeun résistansi pangalusna pikeun ngadorong ku panongton - jadi lamun aya perencanaan hiji parade, rally atawa konsér, milih ieu pikeun kaperluan kontrol riungan sénsitip Anjeun. 

    kontrol panghalang 5.Crowd kalayan jenis kaki datar

    1) kontrol riungan panghalang ku suku datar-gaya, nya éta pilihan idéal dina acara husus atanapi tempat anu merlukeun funneling panongton atawa lalulintas di garis paralel.
    2) Desain datar-suku ngaminimalkeun nu tripping bahya sarta wahana ban gulung gampang leuwih kaka tanpa ruksakna pepalang keur ngahalangan nu.
    3) suku datar distributes beurat merata sarta karét grommets nyadiakeun ditambahkeun perlindungan pikeun floors sensitip. Dua liang dina unggal suku ngameunangkeun bisa anchored kana taneuh.

    kontrol panghalang 6.Crowd kalayan jenis V kaki

    perlakuan 7.Surface

    1) panas dipped galvanized
      panghalang kontrol riungan téh pinuh panas-dipped galvanized sanggeus las Unggal panghalang eta tos rengse dipped di mandi gal sanggeus pabrik.
      Ieu nu pangalusna prosés galvanizing available.This hartina memang maranehna bakal cuaca jauh leuwih tahan jeung awét, sarta bakal lepas leuwih lila ti halangan riungan séjénna dina pasaran.
    2) palapis Bubuk

    8.Quality na Service nyaeta Prioritas kami 
      Urang boga kantor test kualitas sorangan urang, urang nguji produk urang sateuacan pangiriman.
      Simkuring nyandak tanggungjawab kami pikeun konsumén urang pisan serius, kami jawab unggal produk, kapuasan anjeun méré urang repayment pangalusna. 

    9.Packaging:

      Bubuk coated riungan Control panghalang biasana kemasan ku kai atawa logam Usuk ngajaga beungeut PVC, sarta éta loading panggampangna tur unloading ngagunakeun pallets.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !