Nepangkeun - produk Hebei Jiuzhou Metal Co., Ltd.

Tentang Kami

Hebei Jiuzhou produk logam Co., Ltd. perenahna di propinsi Hebei Province, hiji posisi geografis pisan nguntungkeun, Simkuring gaduh angkutan merenah tur lokasi nguntungkeun, kalawan wasa gancang ka Port Tianjin.

Urang ngenalkeun pakakas canggih produksi jeung téhnologi processing, dilas kawat bolong, héksagonal kawat bolong, ranté link pager, pager netting, jandela layar, kawat galvanized, hideung kawat annealed, PVC wire.barbed kawat, agul barbed kawat, kuku umum, kuku roofing, sapatu tacks

produk urang nu dijual ka 30 propinsi nasional, kotamadya jeung wewengkon otonom, diekspor ka di Eropa, Amérika, Afrika, wétan Tengah, Asia sarta Asia Tenggara leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon, jeung umumna ku konsumén domestik jeung luar nagri pujian na ni'mat.

Tujuan kami anu "pikeun kualitas survival, kana kredibilitas pembangunan, mun jasa kualitas, harga nu lumrah, kerjasama ramah, warmly ngabagéakeun para nasabah domestik jeung luar nagri jeung babaturan mun parusahaan urang negotiate bisnis jeung kerjasama ekonomi jeung dagang.


WhatsApp Online Chat !