• 15 years manufacturing & EXPORTING
  • make the world safer

Tentang Kami

Hebei Jiuzhou produk logam Co., Ltd. perenahna di propinsi Hebei Province, hiji posisi geografis pisan nguntungkeun, Simkuring gaduh angkutan merenah tur lokasi nguntungkeun, kalawan wasa gancang ka Port Tianjin.

Urang ngenalkeun pakakas canggih produksi jeung téhnologi processing, dilas kawat bolong, héksagonal kawat bolong, ranté link pager, pager netting, jandela layar, kawat galvanized, hideung kawat annealed, PVC wire.barbed kawat, agul barbed kawat, kuku umum, kuku roofing, sapatu tacks

produk urang nu dijual ka ...


WhatsApp Online Chat !