Prakawis kita - produk Hebei Jiuzhou Metal Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Hebei Jiuzhou produk logam Co., Ltd. Tlatah Hebei, posisi geografis banget sarujuk, We duwe transportasi trep lan lokasi mupangati, karo akses cepet menyang Port Tianjin.

We introduce majeng peralatan produksi lan teknologi Processing, gandheng kabel bolong, hexagonal kabel bolong, chain link pager, pager netting, jendhela layar, kabel galvanized, ireng kabel annealed, PVC wire.barbed kabel, silet barbed kabel, kuku umum, kuku roofing, shoes tacks

Kita produk sing didol kanggo 30 provinsi nasional, munisipalitas lan wilayah otonom, dièkspor ing Eropah, Amérika, Afrika, wétan Tengah, Asia lan Asia Kidul Wétan luwih saka 30 negara lan wilayah, lan umume dening domestik lan manca pelanggan memuji lan sih.

Kita Yahoo iku "kanggo kualitas kaslametané, kanggo ing kapercayan pembangunan, kanggo layanan kualitas, prices cukup, kerjasama loropaken, becik welcome pelanggan domestik lan manca lan kanca-kanca kanggo kita perusahaan kanggo rembugan bisnis lan kerjasama ékonomi lan perdagangan.


WhatsApp Online Chat !