• 15 years manufacturing & EXPORTING
  • make the world safer

Babagan awake dhewe

Hebei Jiuzhou produk logam Co., Ltd. Tlatah Hebei, posisi geografis banget sarujuk, We duwe transportasi trep lan lokasi mupangati, karo akses cepet menyang Port Tianjin.

We introduce majeng peralatan produksi lan teknologi Processing, gandheng kabel bolong, hexagonal kabel bolong, chain link pager, pager netting, jendhela layar, kabel galvanized, ireng kabel annealed, PVC wire.barbed kabel, silet barbed kabel, kuku umum, kuku roofing, shoes tacks

Kita produk sing didol kanggo ...


WhatsApp Online Chat !